Om oss

Leite og Howden AS startet opp i Ålesund i 1982. Vi er et uavhengig arkitekt- og ingeniørkontor.

Firmaet har et kontor i Ålesund og et kontor i Hamar. Vi tar på oss prosjektering i hele Norge. Vi har nå flyttet Brummundal avdelingen vår til Tjuvholmen på Hamar, hvor vi blir en del av det store fagmiljøet hos BP Gruppen!

Leite og Howden AS har i dag 10 medarbeidere med ulik kompetanse og erfaring som gjør at vi utfyller hverandre og blir gode team for de forskjellige oppgavene. Våre medarbeidere er i hovedsak sivilarkitekter, arkitekter og ingeniører.

Vår hårete visjon: «Vi skal ha verdens mest fornøyde kunder gjennom kvalitet, skyhøyt engasjement og lykkelige medarbeidere».

Samarbeidsformer

Leite og Howden AS har selvfølgelig kunden i sentrum, vi kan bistå i de fleste sammenhenger i en byggesak.

Fra planleggingsstadiet til ferdigattest. Vi utfører regulering av tomteområder, vi tegner skisser og forslag og utarbeider funksjonelle og estetiske løsninger tilpasset regelverket, tomteforhold og ikke minst kundens ønsker og behov. Alt dette kan vi gjøre for kunder over hele landet.

Ta kontakt for en uforpliktende prat med en gjennomgang av ditt prosjekt, og på bakgrunn av dette kan vi utarbeide et tilbud på de tjenestene du har behov for.

Byggesøknader

Vi har egne medarbeidere som tar seg av byggesøknad og alt det innebærer i det enkelte prosjekt.

Våre kunder er bl.a. privatpersoner, snekkerlag, utbyggere, eiendomsutviklere og husprodusenter.