Ombygging

Leite og Howden AS har stort fokus og lang erfaring med ombygging. Ombygging har blitt svært aktuelt med tanke på fokus på klima og miljø. Det er mange hus med flott beliggenhet som kan få "et nytt liv" når kunden får tilpasset eiendommen til sine behov, samt oppgradert stil og tekniske krav. Kanskje ønsker du ombygging til funkis-hus eller restaurering av eldre bolig. Noen trenger hjelp til rehabilitering og oppussing. Andre trenger hjelp til tilrettelegging for alderdom, nedsatt funksjonsevne eller lignende.

Prosessen starter med at kunden tar kontakt og forteller om sine planer, ønsker og behov. Dette kan dreie seg om ombygging av eneboliger, generasjonsboliger, to-mannsboliger, hytter og andre hus.

Å transformere eksisterende bygg er noe av det viktigste vi kan gjøre for klima og miljø, det er mye å hente på å bevare og rehabilitere. Dette er ressursbesparende og fremtidsrettet. Det kreves kreative løsninger for å oppnå et optimalt resultat og moderne brukerkrav - dette kan Leite og Howden hjelpe deg med.

Ta kontakt for en uforpliktende prat med en gjennomgang av ditt prosjekt, dette kan foregå på et av våre kontorer i Ålesund eller i Hamar, eller via Skype. På bakgrunn av dette utarbeider vi et tilbud på de tjenestene du har behov for.